Bogdan pieseautodetop.ro 0743.450.411 comenzi-at-pieseautodetop-ro
Piese auto online
Panou utilizator
Prezenti in social media
Piese auto online pe Facebook Piese auto online pe Google+ Piese auto online pe Twitter Piese auto online pe Youtube

Stats

Despre pieseautodetop

Piese Auto de Top - Comercializeaza direct piese auto originale si aftermarket pentru orice autoturism.

 

Suntem o companie infiintata in 2014, dar cu o experienta de peste 3 ani in identificarea si vanzarea pieselor auto.

Experienta in domeniu precum si calitatea furnizorilor constituie referinte pentru calitatea produselor oferite.

www.pieseautodetop.ro este un site operat de SC Piese Auto de TOP SRL, CIF 35038610, cu punct de lucru in Roman, Jud. Neamt.

Comercializeaza piese de schimb si accesorii auto din import si autohtone.

Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse: elemente de caroserie, faruri, lampi semnalizare, geamuri, chedere, amortizoare, arcuri, casete directie, cutii viteze, planetare, cardane, uleiuri auto, stergatoare parbriz, baterii auto, etc.

Piata de piese auto este una dintre cele mai aglomerate din Romania. Din pacate, majoritatea celor ce activeaza pe acest segment pun profitul deasupra satisfactiei clientului, suntem convinsi ca cel putin odata ai simtit si tu gustul amar al unei achizitii care nu si-a meritat banii. Tocmai de aceea, noi, echipa care sta in spatele companiei PIESE AUTO de TOP, incercam sa ne implicam cu tot sufletul in ceea ce facem. Intreaga noastra activitate urmareste ca tu sa fii multumit de ceea ce primesti.

Punem la dispozitia clientilor nostrii un magazin online de piese auto care doreste sa iti ofere un sistem prin care usureaza munca de identificare a pieselor auto si a le comanda in timp util, tot ceea ce te intereseaza pentru masina ta – spunem “masina ta”  pentru ca sistemul pe care il propunem permite oricarui utilizator ca la orice ora sa poata analiza o oferta si gaseste simplu ceea ce isi doreste.

In speranta ca te-am convis, ca noi iti oferim cel mai bun raport calitate-pret si de asemenea iti oferim placerea de a folosi timpul tau intr-un mod cat mai placut, decat sa alergi prin oras, de la un magazine la altul, iti dorim o navigare cat mai placuta si cat mai utila pe site-ul nostru.

Noi comercializam piese auto europene, japoneze, coreene, americane originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.

Va asteptam!

 

 

 Cu deosebit respect conducerea pieseautodetop.ro